به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی مستشهدین عاشورا، سید قاسم میرنبی در گفتوگویی اظهار کرد: در پی مکاتبات و ارسال مستندات فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و بشردوستانه بنیاد بینالمللی مستشهدین عاشورا و پس از بررسی چند ماهه، شورای اقتصادی و اجتماعی این سازمان (به عنوان یکی از ارکان پنج گانه سازمان ملل متحد)، سرانجام بعد از 5 سال موافقت خود را با اعطای مقام ویژه مشورتی به بنیاد بین المللی مستشهدین عاشورا اعلام کرد.
وی افزود: دارندگان مقام مشورتی، طبق قطعنامه شماره 1996/31 موظفند هر 4 سال یک بار، گزارشی از فعالیتهای سازمانی در حمایت از شورای اقتصادی و اجتماعی و سازمان ملل متحد تنظیم و ارایه دهند.
دبیرکل بنیاد بینالمللی مستشهدین عاشورا تصریح کرد: سازمانهای دارنده مقام مشورتی اجازه دارند زیر نام سازمان متبوع خود از عبارت «جایگاه مشورتی شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد» با ذکر تاریخ دریافت عنوان، استفاده کنند.
میرنبی در ادامه گفت: از دیگر امتیازات دارندگان مقام مشورتی این است که میتوانند از دبیرکل سازمان ملل متحد برای در دستور کار قرار دادن موضوعات مرتبط و مورد علاقه سازمانهای غیر دولتی برای جلسات شورا درخواست و بیانیه کتبی یا شفاهی خود را در شورا اقتصادی و اجتماعی مطرح کنند.
وی یادآور شد: پایگاه خبری عاشورا ، فصلنامه سراسری معراج، انتشارت نینوا، مرکز آموزشی و پژوهشی مجازی مکتب الحسین(ع) و مرکز نیکوکاری بهشت از مراکز وابسته به بنیاد بینالمللی مستشهدین عاشورا میباشند که در حوزههای تخصصی خود با اخذ مجوزهای لازم از نهادهای متولی، ذیل پرچم این بنیاد به عنوان مجموعههای وابسته مشغول به فعالیت میباشند.
میرنبی در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد بینالمللی مستشهدین عاشورا تنها تشکل فرهنگی، مذهبی و ولایی کشور است که موفق به اخذ چنین مقامی در حوزه بینالملل شده است، پس این بنیاد تلاش خواهد کرد با استفاده از ظرفیت پدید آمده، در مسیر نیل به اهداف والای خود که از سال 1393 شروع شده است، گامهای مؤثری بردارد.
انتهای پیام/
.